Gemeente Veere

Sociaal jaarverslag 2019

Welkom bij het sociaal jaarverslag van de gemeente Veere. Het afgelopen jaar is er weer veel werk uitgevoerd. We hebben ons beziggehouden met veel verschillende onderwerpen. In de vijf video’s op deze pagina delen wij een aantal van deze onderwerpen met u. Veel kijkplezier!

Openbare ruimte

In 2019 zijn er weer veel projecten uitgevoerd door de afdeling Openbare Ruimte. In deze video leggen we uit waar deze afdeling zich zoal mee bezig houdt. En nemen we een kijkje bij het project van de Torenstraat in Meliskerke.

Nieuwe toegang

Per 1 januari 2020 nemen de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen de taken van Porthos over. De zorg blijft, maar de toegang gaat veranderen. In deze video vertellen we over de nieuwe toegang van gemeente Veere.

Clusters

Governance

We hebben een nieuw cluster genaamd Governance. Dit hebben we niet alleen opgericht omdat wij dat willen, maar ook omdat de samenleving dat vereist. Zo is er meer behoefte aan transparantie en verantwoording.

P&O

In 2020 gaat de nieuwe wet de WNRA inHet cluster P&O legt uit welke voorbereidingen hiervoor zijn gedaan. Daarnaast stonden we voor de uitdaging een groot aantal nieuwe collega’s te werven. 

 

Jaarcijfers 2019

We zijn graag een open en transparante gemeente. In deze video vindt u de jaarcijfers van 2019.

Meer informatie of een vraag?

Kijk op de website van gemeente Veere en neem contact met ons op.